2020-10-31 08:01:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Egy olyan őszinte társra talál, akiben maximálisan megbízhat

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma nyugodtan és jól haladnak az otthoni dolgai, főleg ha a lakás körüli bütykölést tervezte programjául. Vendégül láthatja szüleit, akik tanácsából különösen jól profitálhat. Meghitt napra számíthat családi körben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyében jár. A magánéleti problémáit a véletlenek közrejátszásával könnyedén meg tudja oldani. Egy olyan őszinte társra talál, akiben maximálisan megbízhat. Öntse ki neki a szívét!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma rendkívüli vonzerőt gyakorol a másik nem képviselői számára, elképzelhető, hogy hirtelen fellángolással lesz szerelmes. Az élmény nagyszerű lehet, de nem biztos, hogy tartós kapcsolattá mélyül a románc.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Parttalan vitába bonyolódik egy nagyhangú alakkal. A heves szópárbaj azt jelzi, hogy bizonytalan. Bármilyen határozottan hirdeti is elveit, az összetűzés arra készteti, hogy jobban átgondolja saját nézeteit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Könnyedén talál új barátokra, egyedülálló érzéke van a romantikus kalandokhoz, áthághatja a szabályokat, és járatlan ösvényre tévedhet, mindezt nagyon élvezi. Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre. Fantasztikus estére számíthat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön nemigen szeret kockázatot vállalni, de ma érzi, hogy némi hazardírozással kilábalhat a bajból. Egy rokona sokat segít, hogy talpra álljon, és megszabadul egy nyomasztó tehertől.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mindennapi rutin az idegeire fog menni, kifejezetten vágyik a változatosságra. Beszélgessen minél többet, mert ettől jobban érezheti magát, és jó tanácsokat is kaphat! Ha szingli, akkor egy barátság szerelemmé alakulhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bikában áll. Szemlélje kritikusan az eseményeket, és ne engedje belevonni magát olyan dolgokba, melyeket tulajdonképpen egyáltalán nem akar. A bolygók merészséggel ajándékozzák meg, és csodássá teszik az estéjét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most hamar sor kerülhet súrlódásokra, félreértésekre, konfliktusokra a többiekkel. Ez persze kibillenti önt is a lelki nyugalmából. Nem kell mindig megértőnek mutatkoznia, felvállalhatja a negatív érzéseit is! Mondja meg őszintén, ha dühös valakire.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehet. Ha nem is old meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlát és megért, a saját felelősségét is az ügyben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kockáztatnia kell, ha tovább akar lépni az élete útján. A különlegesség sohasem állt öntől távol, csak talán nem merte mindig maradéktalanul bevállalni. Most viszont úgy tűnik, nem tehet mást. Szánja rá magát a döntő lépésre!


Halak: II. 19. - III. 20.

Talán jobban át kellene gondolnia a céljait. Nagyon sok mindent akar, és a sokféle út, amin jár, zilálttá teszik a lelkét. Ragaszkodnia kellene egyhez, és azt következetesen végig vinni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: